domingo, 6 de septiembre de 2015

EL TESTIC

 

LA FORMACIO DE L´UNIVERS:









En el meu periple nocturn per el bosc i trovan-me en el meu lloc de pau, "El Lloc Sere" vareix decidir pujar al cim de la montanya que esta al costat del coll on em trovave, pujar els 1.050 metres fins a dalt no en va supos.sar lo cansat que m´esperava i en un tres i no res vareix estar a dalt.

Era una nit estel.lada i la lluna tenyia de llum de plata tot el paisatje de la plana i tot el meu voltan.

En vareix as.sentar, em trovaba lleujer i diría qu´euforic respirava a ple pulmo i una brissa suau em bes.save la cara, no se cuant temps vaix estar aixi pero de cop ja no em sentía apart del paisatje, "jo formave part del mateix" la meva vista estave fixa en els estels, i semblave qu´estaben a tocar, de fet els podía tocar, vaix allargar la ma i.... JO ESTAVA ALLI!!

Vaix veure com la materia primigen.nia explotave en l´univers i no hi avie an ella res veritablement sol.lid.

La materia nomes era energía que vibrava a un nivell determinat, i en els seus inicis existía unicament en la forma vibratoria mes simple. L´element anomenat Hidrogen. Eixo era el que i avie en L´univers, Hidrogén, res mes. Vaix veure com els atoms començaven a gravitar junts com, si el principi imperant el impuls d´aquella energía fos nomes en iniciar un moviment fins un estat mes complexe. I cuant unes porcions d´Hidrogen arrivaren a tenir una densitat suf.ficient, començaren a escalfarse, a cremar, a covertir.se en el qu´anomenem estels i amb aquesta combustio l´Hidrogen es va autofusionar i va saltar a la vibracio inmediatament superior, l´element que coneixem com Heli.

Vaix veure com aquells primers estels envelliren i finalment explotaren i varen vomitar l´Hidrogen i L´Heli recentment creat.

I tot el proces va tornar a començar. L´Hidrogen i el Heli, gravitaren junts fins qu´el calor va aumentar lo suficient perque es formaren nous estels, i aixo a la vegade va fusionar L´Heli i va crear El Liti que vibra.ve al nivell inmediatament superior.

I va pros.seguir el cicle... en cade nova generacio d´Estels creant materia qu´avans no habie existit, fins que un ampli espectre d´aquesta mat.teria, els elements quimics basics, es va haver format i escampat per tot arreu. La materia avie evol.lucionat desde l´element Hidrogen, La vivracio  mes simple de l´anergia fins el carbono, que vivrabe a una vel.locitat extremadament alta. S´habie construit ja la plataforma per al nou pas en l´evol.lucio.

Cuant el nostre Sol es formave, parts de materia caigueren en orbita al seu voltant, i una d´Elles, Tianmat (La Terra), tenia  tots els elements de nova creacio, Carbono inclos. Al refredar.se la Terra, els gas.sos que la masa fossa, avie atrapat al seu interior varen eixir a la superficie i es barreixaren per generar vapor d´aigua, i arrivaren las grans plujes que formaren oceans en la pell de la terra fins aquell momento erma.

Despres cuant l´aigua cubria gran part de la superficie de la Terra, els cels s´aclararen y el Sol, ardent amb brillantor, va banyar el nou mon amb llum, cal.lor i radiacio.

I en els incipiens basals, marismes y llacunas, en mitg de les grandiosas tormentas eléctriques que periodicament escombraven el planeta, la materia va saltar mes enlla del nivel vivratori del Carbono cap a un estat mes complexe encara, la vivracio representada per els aminoacids.

Pero per primera vegade aquest nou nivell de vivracio no era estaple en si ni per si mateix. La materia tenia que integrar continuament altre materia per sostindre la seva vivracio. Tenia que "Alimentar.se", La vida, el nou impuls de la evol.lucio, havie sorgit.

Encara confinade a existir unicament en l´aigua vareix veure aquesta vida dividir.se en dues formes diferents, Una forma, a la que en diem vegetal, es sustentave de materia inorgánica y transformave els elements de aqueixa en nutrients utilitsan el  dioxid de carbono de la atmosfera primigenia com subproducte, les plantes llençaben al mon per primera vegade oxigen lliure. La vida vegetal es va expandir rapidament per els oceans i finalment tambe demunt la terra.

L´altre forma, la que li diem animal, absorvia exclusivament vida organica per sostindre la seva vivracio.

Mentre observaba, els animals van omplir els oceans en la gran era dels peixos y cuant les plantes varen deixar anar suficient oxigen a la atmosfera començaren aixi mateix la seva migracio a terra ferma.

Vaix veure que els anfibis, mitg peixos, mitg quelcom nou abandonaven l´aigua per primer cop i usaben pulmons  per respirar aquell inedit aire. La seva materia va tornar a donar un salt endevant per generar els reptils y cubrir amb ells la Terra, era el periode dels Dinosauris.

Tot i seguit arrivaren els mamifers de sang calenta i aixi mateix varen poblar la terra, i en vaix donar compte que cada especie que sorgie significaba que la vida, la materia, avie avançat un grau en la seva vivracio. Finalment la progresio va acabar. Alli en el cim, estabe la especie humana. "LA HUMANITAT".

De sopte, va ser com un llamp, els meus ulls varen quedar cegats, la llum ho invadie tot, el Sol en donave de ple a la cara.

Habie passat la nit al cim del Montcau, i habie començat un nou dia, encare que la meva percepcio era de haver estat un instant.

Estave feliç i vaig baixar per la caren.na com si flotes en l´aire, em trovabe lleuger i sentie un amor inmens por la muntanya, per els abres, per les plantes, per tot el mont.

Em vaix trovar de seguide en el meu lloc "El lloc Sere" i vaix iniciar el meu cami cap a casa.

Per I...

  

  

UNA MOTA DE POLVO COSMICO

 

 

DIOS DE DIOSES (TEORIA)

 

LA HUMANIDAD EN SI MISMA NO ES MAS QUE UNA MOTA DE POLVO, PERO NI MAS NI MENOS QUE UNA MOTA DE POLVO ESTELAR.

SUS DIOSES NO DEJAN DE SER EGREGORES CREADOS POR LAS DISTINTAS RELIGIONES.

DE HECHO LA HUMANIDAD FORMA PARTE DEL DIOS DE DIOSES HECHA A SU IMAGEN Y SEMEJANZA (La Humanidad)

LAS CONSTELACIONES, LAS GALAXIAS, LAS ESTRELLAS Y TODOS LOS SISTEMAS PLANETARIOS, EL UNIVERSO ENTERO ESTA CONFORMADO POR LOS MISMOS MATERIALES QUE EXISTEN EN NUESTRO PLANETA TIERRA.

EL UNIVERSO EN SI SE COMPONE DE HIDROGENO, QUE COMO SABEIS FORMA PARTE DEL AGUA (H2 O).

TODO FORMA UN  UNICO CUERPO (UN UNICO VERSO) EN EL QUE EL HOMBRE SE HALLA INTEGRADO.

EN EL CUERPO DEL HOMBRE HAY TEJIDOS (Oseos, Nerviosos, Sanguineos etc.), PERO BASICAMENTE ESTA COMPUESTO DE CELULAS, ATOMOS Y PARTICULAS.

Galaxia La Via Lactea

LAS  CELULAS SERIAN EQUIVALENTES A LAS GALAXIAS Y EN CONSECUENCIA A NUESTRA GALAXIA, LA VIA LACTEA.

Celula Humana Real

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 LOS ATOMOS SERIAN EL EQUIVALENTE A LOS SISTEMAS PLANETARIOS.

Sistema Solar

 

Atomo de Fluor

 

 

 

  

 

 

LOS ATOMOS ESTAN COMPUESTOS POR ELECTRONES CON CARGA NEGATIVA (Los Planetas) Y PROTONES Y NEUTRONES EN EL CENTRO DEL ATOMO.

NUESTRO SISTEMA PLANETARIO SE COMPONE DE NUEVE PLANETAS (Mercurio, Venus, La Tierra, Marte, Júpiter, Saturno, Urano, Neptuno y Plutón), QUE SERIAN LOS EQUIVALENTES A LOS ELECTRONES DE UN ATOMO DE FLUOR ( 10 Electrones).

LO QUE POR OTRA PARTE CONFIRMARIA LA EXISTENCIA DEL DECEAVO EXOPLANETA "NIBIRU", O PLANETA DEL CRUCE.

EL FLUOR EN EL CUERPO HUMANO ESTA EN EL TEJIDO OSEO ( Huesos y Dientes), POR LO QUE EN EL CUERPO DE DIOS ESTARIAMOS FORMANDO PARTE DE DICHO TEJIDO.

N.N.D.N.N